Bienvenue, Invité. Veuillez vous connecter ou vous inscrire.

Connexion avec identifiant, mot de passe et durée de la session 
avancée

987 Messages dans 504 Fils de discussion - Dernier membre: phatoes
28 Novembre 2021, 18:44:25 pm
BuzzAssurance.orgDISCUSSIONS PAR BESOINSGestion quotidienne de vos contratsnike air jordan legacy 312
Pages: [1]
Imprimer
Auteur Fil de discussion: nike air jordan legacy 312  (Lu 37 fois)
Kaanpaes
Buzz Junior
**

Buzzlevel: +0/-0
Messages: 4Voir le profil
« le: 28 Octobre 2021, 04:02:38 am »

Néhány év telt el azóta, hogy utoljára láttuk a new Don C által tervezett Jordan Legacy 312-t, dom a jól megérdemelt szünet után a hibrid Weather Jordan/Nike Air Alpha Drive Low 2021 őszén tér vissza. Az első megjelenés ez a Jordan Older 312 „Midnight Navy/Black”, amely, ahogy a neve is definitely sugallja, sötétkék és noir foncé mély, sötét árnyalataiba öltözött - de életre kelt, köszönhetően a feltűnő fehéreknek. nike air jordan legacy 312 olcsó online Ezeket a slágereket a new nylon nyelveken találja, bukdácsolt bőr középső panelek, középtalpok, és számos márkajelzéses sláger. A jellegzetes elefántminta visszatér a lábközép védőjére, és az Alpha Force Minimal középső lábfejek is.

A new nike air force 1 low online üzlet j luxus megjelenést kapott. A new sziluettet „Particle Beige”, „Black” és „White” árnyalatok díszítik, valamint az arany slágereit. A bőrből készült felsőrész időtlen, kéttónusú dizájnnal rendelkezik. A tornacipő nagy részét semleges barna árnyalat borítja, beleértve a Swoosh-t, a new lábujjtartót és a hátlapot is. A nagyobb kontraszt érdekében a középső board, a fűzők és a new bélés „fekete” színben kapható. Máshol arany dubrae lánccal került a fűzőrendszerbe, míg a márkajelzésen több arany sláger is megtalálható. A new fehér közép- és külső talpak teszik teljessé a new lábbeli stílusát.

A női Nike Dunk High Rebel egy újabb ajánlat a nike air force 1 high ár olcsón Sportswear családban, de merész dizájnjával hamar felhívta a new figyelmet a divatrajongók körében. A közelmúltban azonban a new sziluett egy tompa „Cargo Khaki” javaslatban jelent meg. A többi Nike Dunk kínálathoz hasonlóan az újonnan bevont pár „színtelen” sima bőralapot kínál, amely lehetővé teszi a felsőrész átfedését, hogy a reflektorfényben gyönyörködhessen. A new névlegesen drapp zöld tónus átveszi a lábujj körül, a nyelv mentén és a sarokban lévő paneleket, a profilos swooss szintén a tompa színt választja.

A Nike Air Force just one Low sok mindent elért, mióta 1983-ban felbukkant. Legújabb ajánlatához Bruce Kilgore ikonikus dizájnja zöld csillogásokkal ruházta fel a teljesen fehér együttest. Hasonlóan a közelmúltban megjelent paisley nyomatokkal díszített kollekcióhoz. Felbukkant, a hamarosan megjelenő alacsony Nike Feaf 1 opció klasszikus „színtelen” elrendezést kínál a felső és a talprész nagy részén. nike air force 1 cipo olcsón online A láb közepén található logók azonban csillogó hangulatukkal megszakítják az egységes megjelenést, látszólag a pár női exkluzív státuszát jelzik.
Journalisée
Pages: [1]
Imprimer
Aller à:  


Buzzassurance.org
copyright 2008 - Buzz Assurance - Conditions d'utilisation